Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14729
Название: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного |
Авторы: | Перцевой, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Димитриєвич, Любов Радівна Савгіра, Юрій Олексійович Чуйко, Людмила Олексіївна Крапивницька, Ірина Олексіївна Бідюк, Дмитро Олегович Перцевой, Микола Федорович |
Дата публикации: | 11-авг-2008 |
Библиографическое описание: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 34346, МПК (2006) A23C 19/00. Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Л. Р. Димитриєвич, Ю. О. Савгіра, Л. О. Чуйко, І. О. Крапивницька, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой. № u200802550. Заявл. 28.02.2008. Опубл. 11.08.2008, Бюл.№ 15. 3 с. |
Серия/номер: | 11;34346 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного, що включає змішування сиру з жировим компонентом, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85-90 °С протягом 10-15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний знежирений з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують олію кокосову тугоплавку, як сіль плавильну використовують триполіфосфат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури вносять підготовлений розчин агару. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14729 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
34346.pdf | 66.69 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.