Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14690
Назва: | Спосіб одержання тіста для пельменів підвищеної біологічної цінності |
Автори: | Черевко, Олександр Іванович Михайлов, Валерій Михайлович Дюкарева, Галина Іванівна Стрікова, Наталія Олександрівна |
Дата публікації: | 26-тра-2008 |
Бібліографічний опис: | Спосіб одержання тіста для пельменів підвищеної біологічної цінності. Патент України на корисну модель № 32699, МПК (2006), A21D 8/02. О. І. Черевко, В. М. Михайлов, Г. І. Дюкарева, Н. О. Стрікова. № u200800664. Заявл. 21.01.2008. Опубл. 26.05.2008, Бюл.№ 10. 2 с. |
Серія/номер: | 11;32699 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб одержання тіста для пельменів підвищеної біологічної цінності, що включає перемішування борошна, води, яєць, солі, йодовмісної та білкової добавки, заміс тіста до однорідної консистенції, витримування готового тіста протягом 30-40 хвилин для набухання клейковини та надання йому еластичності, який відрізняється тим, що з метою збагачення тіста повноцінним білком та йодом як йодовмісну добавку використовують попередньо заварений у воді або сироватці еламін у відношенні 10:1 відповідно (вміст йоду в такому співвідношенні складає 0,1 мг %), а як білкову добавку використовують молочно-білковий концентрат (копреципітат), який отримують шляхом термокислотної коагуляції білків молока, копреципітат змішують із завареним еламіном та вносять на стадії замісу тіста разом із іншими компонентами. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14690 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
32699.pdf | 68.26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.