Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14690
Назва: Спосіб одержання тіста для пельменів підвищеної біологічної цінності
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Дюкарева, Галина Іванівна
Стрікова, Наталія Олександрівна
Дата публікації: 26-тра-2008
Бібліографічний опис: Спосіб одержання тіста для пельменів підвищеної біологічної цінності. Патент України на корисну модель № 32699, МПК (2006), A21D 8/02. О. І. Черевко, В. М. Михайлов, Г. І. Дюкарева, Н. О. Стрікова. № u200800664. Заявл. 21.01.2008. Опубл. 26.05.2008, Бюл.№ 10. 2 с.
Серія/номер: 11;32699
Короткий огляд (реферат): Спосіб одержання тіста для пельменів підвищеної біологічної цінності, що включає перемішування борошна, води, яєць, солі, йодовмісної та білкової добавки, заміс тіста до однорідної консистенції, витримування готового тіста протягом 30-40 хвилин для набухання клейковини та надання йому еластичності, який відрізняється тим, що з метою збагачення тіста повноцінним білком та йодом як йодовмісну добавку використовують попередньо заварений у воді або сироватці еламін у відношенні 10:1 відповідно (вміст йоду в такому співвідношенні складає 0,1 мг %), а як білкову добавку використовують молочно-білковий концентрат (копреципітат), який отримують шляхом термокислотної коагуляції білків молока, копреципітат змішують із завареним еламіном та вносять на стадії замісу тіста разом із іншими компонентами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14690
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
32699.pdf68.26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.