Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14690
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorМихайлов, Валерій Михайлович-
dc.contributor.authorДюкарева, Галина Іванівна-
dc.contributor.authorСтрікова, Наталія Олександрівна-
dc.date.accessioned2022-11-21T11:58:03Z-
dc.date.available2022-11-21T11:58:03Z-
dc.date.issued2008-05-26-
dc.identifier.citationСпосіб одержання тіста для пельменів підвищеної біологічної цінності. Патент України на корисну модель № 32699, МПК (2006), A21D 8/02. О. І. Черевко, В. М. Михайлов, Г. І. Дюкарева, Н. О. Стрікова. № u200800664. Заявл. 21.01.2008. Опубл. 26.05.2008, Бюл.№ 10. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14690-
dc.description.abstractСпосіб одержання тіста для пельменів підвищеної біологічної цінності, що включає перемішування борошна, води, яєць, солі, йодовмісної та білкової добавки, заміс тіста до однорідної консистенції, витримування готового тіста протягом 30-40 хвилин для набухання клейковини та надання йому еластичності, який відрізняється тим, що з метою збагачення тіста повноцінним білком та йодом як йодовмісну добавку використовують попередньо заварений у воді або сироватці еламін у відношенні 10:1 відповідно (вміст йоду в такому співвідношенні складає 0,1 мг %), а як білкову добавку використовують молочно-білковий концентрат (копреципітат), який отримують шляхом термокислотної коагуляції білків молока, копреципітат змішують із завареним еламіном та вносять на стадії замісу тіста разом із іншими компонентами.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;32699-
dc.titleСпосіб одержання тіста для пельменів підвищеної біологічної цінностіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
32699.pdf68.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.