Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14690
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Михайлов, Валерій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Дюкарева, Галина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Стрікова, Наталія Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-21T11:58:03Z | - |
dc.date.available | 2022-11-21T11:58:03Z | - |
dc.date.issued | 2008-05-26 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб одержання тіста для пельменів підвищеної біологічної цінності. Патент України на корисну модель № 32699, МПК (2006), A21D 8/02. О. І. Черевко, В. М. Михайлов, Г. І. Дюкарева, Н. О. Стрікова. № u200800664. Заявл. 21.01.2008. Опубл. 26.05.2008, Бюл.№ 10. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14690 | - |
dc.description.abstract | Спосіб одержання тіста для пельменів підвищеної біологічної цінності, що включає перемішування борошна, води, яєць, солі, йодовмісної та білкової добавки, заміс тіста до однорідної консистенції, витримування готового тіста протягом 30-40 хвилин для набухання клейковини та надання йому еластичності, який відрізняється тим, що з метою збагачення тіста повноцінним білком та йодом як йодовмісну добавку використовують попередньо заварений у воді або сироватці еламін у відношенні 10:1 відповідно (вміст йоду в такому співвідношенні складає 0,1 мг %), а як білкову добавку використовують молочно-білковий концентрат (копреципітат), який отримують шляхом термокислотної коагуляції білків молока, копреципітат змішують із завареним еламіном та вносять на стадії замісу тіста разом із іншими компонентами. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;32699 | - |
dc.title | Спосіб одержання тіста для пельменів підвищеної біологічної цінності | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.