Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14679
Название: Спосіб виробництва крокетної маси на основі борошна для кулінарної продукції
Авторы: Федак, Наталя Василівна
Пивоваров, Павло Петрович
Хаустова, Тетяна Миколаївна
Дата публикации: 25-мар-2008
Библиографическое описание: Спосіб виробництва крокетної маси на основі борошна для кулінарної продукції. Патент України на корисну модель № 31020, МПК (2006), A21D 2/00, A23L 1/1. Н. В. Федак, П. П. Пивоваров, Т. М. Хаустова. № u200711689. Заявл. 22.10.2007. Опубл. 25.03.2008, Бюл.№ 6. 2 с.
Серия/номер: 11;31020
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва крокетної маси на основі борошна для кулінарної продукції, що передбачає заварювання маси з пасерованого на жировому компоненті борошна, молока, солі спецій та наповнювача, який відрізняється тим, що масу заварюють один раз без збивання та при без використання яйцепродуктів як структуроутворювача.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14679
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
31020.pdf71.66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.