Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14679
Название: | Спосіб виробництва крокетної маси на основі борошна для кулінарної продукції |
Авторы: | Федак, Наталя Василівна Пивоваров, Павло Петрович Хаустова, Тетяна Миколаївна |
Дата публикации: | 25-мар-2008 |
Библиографическое описание: | Спосіб виробництва крокетної маси на основі борошна для кулінарної продукції. Патент України на корисну модель № 31020, МПК (2006), A21D 2/00, A23L 1/1. Н. В. Федак, П. П. Пивоваров, Т. М. Хаустова. № u200711689. Заявл. 22.10.2007. Опубл. 25.03.2008, Бюл.№ 6. 2 с. |
Серия/номер: | 11;31020 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виробництва крокетної маси на основі борошна для кулінарної продукції, що передбачає заварювання маси з пасерованого на жировому компоненті борошна, молока, солі спецій та наповнювача, який відрізняється тим, що масу заварюють один раз без збивання та при без використання яйцепродуктів як структуроутворювача. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14679 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
31020.pdf | 71.66 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.