Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14679
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФедак, Наталя Василівна-
dc.contributor.authorПивоваров, Павло Петрович-
dc.contributor.authorХаустова, Тетяна Миколаївна-
dc.date.accessioned2022-11-21T11:51:50Z-
dc.date.available2022-11-21T11:51:50Z-
dc.date.issued2008-03-25-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва крокетної маси на основі борошна для кулінарної продукції. Патент України на корисну модель № 31020, МПК (2006), A21D 2/00, A23L 1/1. Н. В. Федак, П. П. Пивоваров, Т. М. Хаустова. № u200711689. Заявл. 22.10.2007. Опубл. 25.03.2008, Бюл.№ 6. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14679-
dc.description.abstractСпосіб виробництва крокетної маси на основі борошна для кулінарної продукції, що передбачає заварювання маси з пасерованого на жировому компоненті борошна, молока, солі спецій та наповнювача, який відрізняється тим, що масу заварюють один раз без збивання та при без використання яйцепродуктів як структуроутворювача.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;31020-
dc.titleСпосіб виробництва крокетної маси на основі борошна для кулінарної продукціїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
31020.pdf71.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.