Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14679
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Федак, Наталя Василівна | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, Павло Петрович | - |
dc.contributor.author | Хаустова, Тетяна Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-21T11:51:50Z | - |
dc.date.available | 2022-11-21T11:51:50Z | - |
dc.date.issued | 2008-03-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва крокетної маси на основі борошна для кулінарної продукції. Патент України на корисну модель № 31020, МПК (2006), A21D 2/00, A23L 1/1. Н. В. Федак, П. П. Пивоваров, Т. М. Хаустова. № u200711689. Заявл. 22.10.2007. Опубл. 25.03.2008, Бюл.№ 6. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14679 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва крокетної маси на основі борошна для кулінарної продукції, що передбачає заварювання маси з пасерованого на жировому компоненті борошна, молока, солі спецій та наповнювача, який відрізняється тим, що масу заварюють один раз без збивання та при без використання яйцепродуктів як структуроутворювача. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;31020 | - |
dc.title | Спосіб виробництва крокетної маси на основі борошна для кулінарної продукції | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.