Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14673
Название: Спосіб приготування сушених продуктів
Авторы: Постнов, Геннадій Михайлович
Погожих, Микола Іванович
Варипаєва, Людмила Миронівна
Дата публикации: 11-мар-2008
Библиографическое описание: Спосіб приготування сушених продуктів. Патент України на корисну модель № 30630, МПК (2006), A23L 1/214, A23B 7/02. Г. М. Постнов, М. І. Погожих, Л. М. Варипаєва. № u200708808. Заявл. 30.07.2007. Опубл. 11.03.2008, Бюл.№ 5. 2 с.
Серия/номер: 11;30630
Краткий осмотр (реферат): Спосіб приготування сушених продуктів, що включає первинну обробку сировини (миття, очищування, нарізання або інші види здрібнення), попередню теплову обробку (бланшування, варіння, припускання), сушіння змішаним теплопідводом, відновлення кулінарних виробів, який відрізняється тим, що відновлення сушених продуктів здійснюють в будь-якому технологічному середовищі (вода, бульйон, молоко, вершки та інше) з додаванням будь-яких збагачувачів і потім їх повторно висушують.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14673
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
30630.pdf68.44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.