Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14673
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПостнов, Геннадій Михайлович-
dc.contributor.authorПогожих, Микола Іванович-
dc.contributor.authorВарипаєва, Людмила Миронівна-
dc.date.accessioned2022-11-21T11:46:26Z-
dc.date.available2022-11-21T11:46:26Z-
dc.date.issued2008-03-11-
dc.identifier.citationСпосіб приготування сушених продуктів. Патент України на корисну модель № 30630, МПК (2006), A23L 1/214, A23B 7/02. Г. М. Постнов, М. І. Погожих, Л. М. Варипаєва. № u200708808. Заявл. 30.07.2007. Опубл. 11.03.2008, Бюл.№ 5. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14673-
dc.description.abstractСпосіб приготування сушених продуктів, що включає первинну обробку сировини (миття, очищування, нарізання або інші види здрібнення), попередню теплову обробку (бланшування, варіння, припускання), сушіння змішаним теплопідводом, відновлення кулінарних виробів, який відрізняється тим, що відновлення сушених продуктів здійснюють в будь-якому технологічному середовищі (вода, бульйон, молоко, вершки та інше) з додаванням будь-яких збагачувачів і потім їх повторно висушують.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;30630-
dc.titleСпосіб приготування сушених продуктівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
30630.pdf68.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.