Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14673
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Постнов, Геннадій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Погожих, Микола Іванович | - |
dc.contributor.author | Варипаєва, Людмила Миронівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-21T11:46:26Z | - |
dc.date.available | 2022-11-21T11:46:26Z | - |
dc.date.issued | 2008-03-11 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб приготування сушених продуктів. Патент України на корисну модель № 30630, МПК (2006), A23L 1/214, A23B 7/02. Г. М. Постнов, М. І. Погожих, Л. М. Варипаєва. № u200708808. Заявл. 30.07.2007. Опубл. 11.03.2008, Бюл.№ 5. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14673 | - |
dc.description.abstract | Спосіб приготування сушених продуктів, що включає первинну обробку сировини (миття, очищування, нарізання або інші види здрібнення), попередню теплову обробку (бланшування, варіння, припускання), сушіння змішаним теплопідводом, відновлення кулінарних виробів, який відрізняється тим, що відновлення сушених продуктів здійснюють в будь-якому технологічному середовищі (вода, бульйон, молоко, вершки та інше) з додаванням будь-яких збагачувачів і потім їх повторно висушують. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;30630 | - |
dc.title | Спосіб приготування сушених продуктів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.