Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14673
Title: Спосіб приготування сушених продуктів
Authors: Постнов, Геннадій Михайлович
Погожих, Микола Іванович
Варипаєва, Людмила Миронівна
Issue Date: 11-Mar-2008
Citation: Спосіб приготування сушених продуктів. Патент України на корисну модель № 30630, МПК (2006), A23L 1/214, A23B 7/02. Г. М. Постнов, М. І. Погожих, Л. М. Варипаєва. № u200708808. Заявл. 30.07.2007. Опубл. 11.03.2008, Бюл.№ 5. 2 с.
Series/Report no.: 11;30630
Abstract: Спосіб приготування сушених продуктів, що включає первинну обробку сировини (миття, очищування, нарізання або інші види здрібнення), попередню теплову обробку (бланшування, варіння, припускання), сушіння змішаним теплопідводом, відновлення кулінарних виробів, який відрізняється тим, що відновлення сушених продуктів здійснюють в будь-якому технологічному середовищі (вода, бульйон, молоко, вершки та інше) з додаванням будь-яких збагачувачів і потім їх повторно висушують.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14673
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
30630.pdf68.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.