Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14647
Назва: Спосіб отримання сушеного картопляного пюре
Автори: Постнов, Геннадій Михайлович
Погожих, Микола Іванович
Варипаєва, Людмила Миронівна
Дата публікації: 11-бер-2008
Бібліографічний опис: Спосіб отримання сушеного картопляного пюре. Патент України на корисну модель № 30629, МПК (2006), A23L 1/214, A23B 7/02. Г. М. Постнов, М. І. Погожих, Л. М. Варипаєва. № u200708806. Заявл. 30.07.2007. Опубл. 11.03.2008, Бюл.№ 5. 3 с.
Серія/номер: 11;30629
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання сушеного картопляного пюре, що включає попередню механічну обробку картоплі, бланшування і сушіння її в ємностях в сушарці зі змішаним теплопідводом, який відрізніється тим, що свіжоприготовлене картопляне пюре змішують з сушеним картопляним пюре і зневоднюють в сушарці зі змішаним теплопідводом. 2. Спосіб отримання сушеного картопляного пюре за п. 1, який відрізняється тим, що кількість сушеного картопляного пюре для відновлення в свіжоприготовленому картопляному пюре становить 10...15 %.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14647
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
30629.pdf101.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.