Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14625
Назва: Спосіб приготування борщової заправки
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Юрій Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Карбівнича, Тетяна Василівна
Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Андрій Миколайович
Чуйко, Людмила Олексіївна
Дата публікації: 26-лис-2007
Бібліографічний опис: Спосіб приготування борщової заправки. Патент України на корисну модель № 27883, МПК (2006) A23L 1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, Т. В. Карбівнича, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко, Л. О. Чуйко. № u200701693. Заявл. 19.02.2007. Опубл. 26.11.2007, Бюл.№ 19. 2 с.
Серія/номер: 11;27883
Короткий огляд (реферат): Спосіб приготування борщової заправки, що включає підготовку вихідних компонентів, здрібнювання, перемішування до утворення суспензії з наступним пасеруванням, який відрізняється тим, що буряк після підготовки (інспектування і миття) підлягає підпеканню до температури від 50 до 54 °С у центрі, а інші вихідні компоненти (овочі-морква і ріпчаста цибуля) після інспекції, очищення і здрібнювання змішують з томатом-пюре, рослинною олією і м’ясом механічної обвалки після його центрифугування і відділення жиру, компоненти перемішують до утворення суспензії з наступним пасеруванням протягом від 15 до 20 хвилин з додаванням підпеченого буряка, фасують у підготовлену тару і піддають стерилізації. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що компоненти беруть у наступному співвідношенні, мас. %: буряк 50 цибуля ріпчаста 20 морква 5 томат-пюре 10 рослинна олія 5 м’ясо механічної обвалки 10.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14625
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
27883.pdf63.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.