Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14625
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Єфремов, Юрій Іванович | - |
dc.contributor.author | Михайлов, Валерій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Карбівнича, Тетяна Василівна | - |
dc.contributor.author | Одарченко, Дмитро Миколайович | - |
dc.contributor.author | Одарченко, Андрій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Чуйко, Людмила Олексіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-21T10:49:07Z | - |
dc.date.available | 2022-11-21T10:49:07Z | - |
dc.date.issued | 2007-11-26 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб приготування борщової заправки. Патент України на корисну модель № 27883, МПК (2006) A23L 1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, Т. В. Карбівнича, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко, Л. О. Чуйко. № u200701693. Заявл. 19.02.2007. Опубл. 26.11.2007, Бюл.№ 19. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14625 | - |
dc.description.abstract | Спосіб приготування борщової заправки, що включає підготовку вихідних компонентів, здрібнювання, перемішування до утворення суспензії з наступним пасеруванням, який відрізняється тим, що буряк після підготовки (інспектування і миття) підлягає підпеканню до температури від 50 до 54 °С у центрі, а інші вихідні компоненти (овочі-морква і ріпчаста цибуля) після інспекції, очищення і здрібнювання змішують з томатом-пюре, рослинною олією і м’ясом механічної обвалки після його центрифугування і відділення жиру, компоненти перемішують до утворення суспензії з наступним пасеруванням протягом від 15 до 20 хвилин з додаванням підпеченого буряка, фасують у підготовлену тару і піддають стерилізації. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що компоненти беруть у наступному співвідношенні, мас. %: буряк 50 цибуля ріпчаста 20 морква 5 томат-пюре 10 рослинна олія 5 м’ясо механічної обвалки 10. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;27883 | - |
dc.title | Спосіб приготування борщової заправки | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.