Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14618
Назва: Спосіб приготування пасти на основі грибів
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Юрій Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Михайлова, Світлана Володимирівна
Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Андрій Миколайович
Дата публікації: 12-лис-2007
Бібліографічний опис: Спосіб приготування пасти на основі грибів. Патент України на корисну модель № 27688, МПК (2006) A23L 1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко. № u200707365. Заявл. 02.07.2007. Опубл. 12.11.2007, Бюл.№ 18. 2 с.
Серія/номер: 11;27688
Короткий огляд (реферат): Спосіб приготування пасти на основі грибів, що включає підготовку вихідних компонентів, здрібнювання, перемішування до утворення суспензії, її перетирання, обробку в полі НВЧ за умов вакуумування, який відрізняється тим, що заморожені гриби подрібнюють і перемішують з рослинною олією і здрібненим корінням петрушки, пастернаку, селери і ріпчастої цибулі з наступним перетиранням до розмірів часток 0,5-1 мм до утворення суспензії, та піддають тепловій обробці в полі НВЧ за умов вакуумування при 40-50 кПа за температури 60 °С до вмісту сухих речовин 30 %, і компоненти беруть у наступному співвідношенні, %: гриби (білий, маслюки, опеньки) 90 цибуля ріпчаста 3 петрушка, пастернак, селера (коріння) 2 рослинна олія 5.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14618
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
27688.pdf62.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.