Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14618
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorЄфремов, Юрій Іванович-
dc.contributor.authorМихайлов, Валерій Михайлович-
dc.contributor.authorМихайлова, Світлана Володимирівна-
dc.contributor.authorОдарченко, Дмитро Миколайович-
dc.contributor.authorОдарченко, Андрій Миколайович-
dc.date.accessioned2022-11-21T10:40:12Z-
dc.date.available2022-11-21T10:40:12Z-
dc.date.issued2007-11-12-
dc.identifier.citationСпосіб приготування пасти на основі грибів. Патент України на корисну модель № 27688, МПК (2006) A23L 1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко. № u200707365. Заявл. 02.07.2007. Опубл. 12.11.2007, Бюл.№ 18. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14618-
dc.description.abstractСпосіб приготування пасти на основі грибів, що включає підготовку вихідних компонентів, здрібнювання, перемішування до утворення суспензії, її перетирання, обробку в полі НВЧ за умов вакуумування, який відрізняється тим, що заморожені гриби подрібнюють і перемішують з рослинною олією і здрібненим корінням петрушки, пастернаку, селери і ріпчастої цибулі з наступним перетиранням до розмірів часток 0,5-1 мм до утворення суспензії, та піддають тепловій обробці в полі НВЧ за умов вакуумування при 40-50 кПа за температури 60 °С до вмісту сухих речовин 30 %, і компоненти беруть у наступному співвідношенні, %: гриби (білий, маслюки, опеньки) 90 цибуля ріпчаста 3 петрушка, пастернак, селера (коріння) 2 рослинна олія 5.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;27688-
dc.titleСпосіб приготування пасти на основі грибівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
27688.pdf62.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.