Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14618
Title: Спосіб приготування пасти на основі грибів
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Юрій Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Михайлова, Світлана Володимирівна
Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Андрій Миколайович
Issue Date: 12-Nov-2007
Citation: Спосіб приготування пасти на основі грибів. Патент України на корисну модель № 27688, МПК (2006) A23L 1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко. № u200707365. Заявл. 02.07.2007. Опубл. 12.11.2007, Бюл.№ 18. 2 с.
Series/Report no.: 11;27688
Abstract: Спосіб приготування пасти на основі грибів, що включає підготовку вихідних компонентів, здрібнювання, перемішування до утворення суспензії, її перетирання, обробку в полі НВЧ за умов вакуумування, який відрізняється тим, що заморожені гриби подрібнюють і перемішують з рослинною олією і здрібненим корінням петрушки, пастернаку, селери і ріпчастої цибулі з наступним перетиранням до розмірів часток 0,5-1 мм до утворення суспензії, та піддають тепловій обробці в полі НВЧ за умов вакуумування при 40-50 кПа за температури 60 °С до вмісту сухих речовин 30 %, і компоненти беруть у наступному співвідношенні, %: гриби (білий, маслюки, опеньки) 90 цибуля ріпчаста 3 петрушка, пастернак, селера (коріння) 2 рослинна олія 5.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14618
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
27688.pdf62.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.