Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14618
Title: | Спосіб приготування пасти на основі грибів |
Authors: | Черевко, Олександр Іванович Єфремов, Юрій Іванович Михайлов, Валерій Михайлович Михайлова, Світлана Володимирівна Одарченко, Дмитро Миколайович Одарченко, Андрій Миколайович |
Issue Date: | 12-Nov-2007 |
Citation: | Спосіб приготування пасти на основі грибів. Патент України на корисну модель № 27688, МПК (2006) A23L 1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко. № u200707365. Заявл. 02.07.2007. Опубл. 12.11.2007, Бюл.№ 18. 2 с. |
Series/Report no.: | 11;27688 |
Abstract: | Спосіб приготування пасти на основі грибів, що включає підготовку вихідних компонентів, здрібнювання, перемішування до утворення суспензії, її перетирання, обробку в полі НВЧ за умов вакуумування, який відрізняється тим, що заморожені гриби подрібнюють і перемішують з рослинною олією і здрібненим корінням петрушки, пастернаку, селери і ріпчастої цибулі з наступним перетиранням до розмірів часток 0,5-1 мм до утворення суспензії, та піддають тепловій обробці в полі НВЧ за умов вакуумування при 40-50 кПа за температури 60 °С до вмісту сухих речовин 30 %, і компоненти беруть у наступному співвідношенні, %: гриби (білий, маслюки, опеньки) 90 цибуля ріпчаста 3 петрушка, пастернак, селера (коріння) 2 рослинна олія 5. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14618 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.