Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14541
Название: Спосіб приготування пасти на основі дикорослих ягід
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Юрій Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Волошко, Олександр Юрійович
Чуйко, Людмила Олексіївна
Михайлова, Світлана Володимирівна
Дата публикации: 12-ноя-2007
Библиографическое описание: Спосіб приготування пасти на основі дикорослих ягід. Патент України на корисну модель № 27503, МПК (2006) A23L 1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, О. Ю. Волошко, Л. О. Чуйко, С. В. Михайлова. № u200702842. Заявл. 19.03.2007. Опубл. 12.11.2007, Бюл.№ 18. 2 с.
Серия/номер: 11;27503
Краткий осмотр (реферат): Спосіб приготування пасти на основі дикорослих ягід, що включає підготовку вихідних компонентів, здрібнювання, перемішування у розчині кухонної солі, обробку у полі НВЧ під вакуумом з наступним перетиранням до утворення однорідної консистенції та фасовкою у тару для заморожування або стерилізації у скляних банках ємністю 0,33-3 л, який відрізняється тим, що заморожені ягоди калини до температури -4-6 °С подрібнюють з ягодами горобини та шипшини до розмірів часток 1-5 мм і перемішують у 1-2 % розчині кухонної солі з подальшою обробкою у НВЧ-полі під вакуумом 40 кПа при температурі концентрування 50-55 °С до вмісту сухих речовин 30 %, з наступним перетиранням суміші у гарячому стані, а компоненти беруть при наступному співвідношенні, %: горобина 38-42 шипшина 38-42 калина 18-22 кухонна сіль 0,02.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14541
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
27503.pdf61.24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.