Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14541
Название: | Спосіб приготування пасти на основі дикорослих ягід |
Авторы: | Черевко, Олександр Іванович Єфремов, Юрій Іванович Михайлов, Валерій Михайлович Волошко, Олександр Юрійович Чуйко, Людмила Олексіївна Михайлова, Світлана Володимирівна |
Дата публикации: | 12-ноя-2007 |
Библиографическое описание: | Спосіб приготування пасти на основі дикорослих ягід. Патент України на корисну модель № 27503, МПК (2006) A23L 1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, О. Ю. Волошко, Л. О. Чуйко, С. В. Михайлова. № u200702842. Заявл. 19.03.2007. Опубл. 12.11.2007, Бюл.№ 18. 2 с. |
Серия/номер: | 11;27503 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб приготування пасти на основі дикорослих ягід, що включає підготовку вихідних компонентів, здрібнювання, перемішування у розчині кухонної солі, обробку у полі НВЧ під вакуумом з наступним перетиранням до утворення однорідної консистенції та фасовкою у тару для заморожування або стерилізації у скляних банках ємністю 0,33-3 л, який відрізняється тим, що заморожені ягоди калини до температури -4-6 °С подрібнюють з ягодами горобини та шипшини до розмірів часток 1-5 мм і перемішують у 1-2 % розчині кухонної солі з подальшою обробкою у НВЧ-полі під вакуумом 40 кПа при температурі концентрування 50-55 °С до вмісту сухих речовин 30 %, з наступним перетиранням суміші у гарячому стані, а компоненти беруть при наступному співвідношенні, %: горобина 38-42 шипшина 38-42 калина 18-22 кухонна сіль 0,02. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14541 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
27503.pdf | 61.24 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.