Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14541
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorЄфремов, Юрій Іванович-
dc.contributor.authorМихайлов, Валерій Михайлович-
dc.contributor.authorВолошко, Олександр Юрійович-
dc.contributor.authorЧуйко, Людмила Олексіївна-
dc.contributor.authorМихайлова, Світлана Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-11-20T13:48:53Z-
dc.date.available2022-11-20T13:48:53Z-
dc.date.issued2007-11-12-
dc.identifier.citationСпосіб приготування пасти на основі дикорослих ягід. Патент України на корисну модель № 27503, МПК (2006) A23L 1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, О. Ю. Волошко, Л. О. Чуйко, С. В. Михайлова. № u200702842. Заявл. 19.03.2007. Опубл. 12.11.2007, Бюл.№ 18. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14541-
dc.description.abstractСпосіб приготування пасти на основі дикорослих ягід, що включає підготовку вихідних компонентів, здрібнювання, перемішування у розчині кухонної солі, обробку у полі НВЧ під вакуумом з наступним перетиранням до утворення однорідної консистенції та фасовкою у тару для заморожування або стерилізації у скляних банках ємністю 0,33-3 л, який відрізняється тим, що заморожені ягоди калини до температури -4-6 °С подрібнюють з ягодами горобини та шипшини до розмірів часток 1-5 мм і перемішують у 1-2 % розчині кухонної солі з подальшою обробкою у НВЧ-полі під вакуумом 40 кПа при температурі концентрування 50-55 °С до вмісту сухих речовин 30 %, з наступним перетиранням суміші у гарячому стані, а компоненти беруть при наступному співвідношенні, %: горобина 38-42 шипшина 38-42 калина 18-22 кухонна сіль 0,02.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;27503-
dc.titleСпосіб приготування пасти на основі дикорослих ягідuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
27503.pdf61.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.