Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14541
Title: Спосіб приготування пасти на основі дикорослих ягід
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Юрій Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Волошко, Олександр Юрійович
Чуйко, Людмила Олексіївна
Михайлова, Світлана Володимирівна
Issue Date: 12-Nov-2007
Citation: Спосіб приготування пасти на основі дикорослих ягід. Патент України на корисну модель № 27503, МПК (2006) A23L 1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, О. Ю. Волошко, Л. О. Чуйко, С. В. Михайлова. № u200702842. Заявл. 19.03.2007. Опубл. 12.11.2007, Бюл.№ 18. 2 с.
Series/Report no.: 11;27503
Abstract: Спосіб приготування пасти на основі дикорослих ягід, що включає підготовку вихідних компонентів, здрібнювання, перемішування у розчині кухонної солі, обробку у полі НВЧ під вакуумом з наступним перетиранням до утворення однорідної консистенції та фасовкою у тару для заморожування або стерилізації у скляних банках ємністю 0,33-3 л, який відрізняється тим, що заморожені ягоди калини до температури -4-6 °С подрібнюють з ягодами горобини та шипшини до розмірів часток 1-5 мм і перемішують у 1-2 % розчині кухонної солі з подальшою обробкою у НВЧ-полі під вакуумом 40 кПа при температурі концентрування 50-55 °С до вмісту сухих речовин 30 %, з наступним перетиранням суміші у гарячому стані, а компоненти беруть при наступному співвідношенні, %: горобина 38-42 шипшина 38-42 калина 18-22 кухонна сіль 0,02.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14541
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
27503.pdf61.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.