Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14540
Назва: Спосіб отримання соусу з малини
Автори: Малюк, Людмила Петрівна
Давидова, Оксана Юріївна
Балацька, Наталя Юріївна
Дата публікації: 10-жов-2007
Бібліографічний опис: Спосіб отримання соусу з малини. Патент України на корисну модель № 26754, МПК (2006) A23L 1/39. Л. П. Малюк, О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька. № u200703975. Заявл. 10.04.2007. Опубл. 10.10.2007, Бюл.№ 16. 3 с.
Серія/номер: 11;26754
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання соусу з малини, що включає миття, інспекцію, бланшування, протирання малини, змішування компонентів рецептури, термічну обробку, фінішування, який відрізняється тим, що до складу рецептури вводять листя чорної смородини або бузиновий цвіт, або ромашку, або материнку та корінь зозулинцю, термічну обробку продукту здійснюють у режимі пастеризації (при температурі 80...85 °С протягом 8...10 хв); фінішування проводять одноразово після введення добавок та термічної обробки, при цьому співвідношення компонентів рецептури складає, мас. %: малина 88,75...89,75 цукор-пісок 9,85...11,0 листя смородини чорної або бузиновий цвіт, або ромашка, або материнка 0,15...0,30 корінь зозулинцю 0,095...0,10.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14540
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
26754.pdf67.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.