Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14540
Название: Спосіб отримання соусу з малини
Авторы: Малюк, Людмила Петрівна
Давидова, Оксана Юріївна
Балацька, Наталя Юріївна
Дата публикации: 10-окт-2007
Библиографическое описание: Спосіб отримання соусу з малини. Патент України на корисну модель № 26754, МПК (2006) A23L 1/39. Л. П. Малюк, О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька. № u200703975. Заявл. 10.04.2007. Опубл. 10.10.2007, Бюл.№ 16. 3 с.
Серия/номер: 11;26754
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання соусу з малини, що включає миття, інспекцію, бланшування, протирання малини, змішування компонентів рецептури, термічну обробку, фінішування, який відрізняється тим, що до складу рецептури вводять листя чорної смородини або бузиновий цвіт, або ромашку, або материнку та корінь зозулинцю, термічну обробку продукту здійснюють у режимі пастеризації (при температурі 80...85 °С протягом 8...10 хв); фінішування проводять одноразово після введення добавок та термічної обробки, при цьому співвідношення компонентів рецептури складає, мас. %: малина 88,75...89,75 цукор-пісок 9,85...11,0 листя смородини чорної або бузиновий цвіт, або ромашка, або материнка 0,15...0,30 корінь зозулинцю 0,095...0,10.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14540
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
26754.pdf67.46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.