Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14540
Title: Спосіб отримання соусу з малини
Authors: Малюк, Людмила Петрівна
Давидова, Оксана Юріївна
Балацька, Наталя Юріївна
Issue Date: 10-Oct-2007
Citation: Спосіб отримання соусу з малини. Патент України на корисну модель № 26754, МПК (2006) A23L 1/39. Л. П. Малюк, О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька. № u200703975. Заявл. 10.04.2007. Опубл. 10.10.2007, Бюл.№ 16. 3 с.
Series/Report no.: 11;26754
Abstract: Спосіб отримання соусу з малини, що включає миття, інспекцію, бланшування, протирання малини, змішування компонентів рецептури, термічну обробку, фінішування, який відрізняється тим, що до складу рецептури вводять листя чорної смородини або бузиновий цвіт, або ромашку, або материнку та корінь зозулинцю, термічну обробку продукту здійснюють у режимі пастеризації (при температурі 80...85 °С протягом 8...10 хв); фінішування проводять одноразово після введення добавок та термічної обробки, при цьому співвідношення компонентів рецептури складає, мас. %: малина 88,75...89,75 цукор-пісок 9,85...11,0 листя смородини чорної або бузиновий цвіт, або ромашка, або материнка 0,15...0,30 корінь зозулинцю 0,095...0,10.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14540
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
26754.pdf67.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.