Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14539
Назва: Спосіб отримання соусу з бузини
Автори: Малюк, Людмила Петрівна
Давидова, Оксана Юріївна
Балацька, Наталя Юріївна
Дата публікації: 10-жов-2007
Бібліографічний опис: Спосіб отримання соусу з бузини. Патент України на корисну модель № 26753, МПК (2006) A23L 1/39. Л. П. Малюк, О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька. № u200703973. Заявл. 10.04.2007. Опубл. 10.10.2007, Бюл.№ 16. 3 с.
Серія/номер: 11;26753
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання соусу з бузини, що включає миття, інспекцію, бланшування, протирання бузини, змішування компонентів рецептури, термічну обробку, фінішування, який відрізняється тим, що до складу рецептури вводять листя чорної смородини або вишні або бузиновий цвіт, або чабрець та корінь зозулинцю, термічну обробку продукту здійснюють у режимі пастеризації (при температурі 80...85 °С протягом 8...10 хв); фінішування проводять одноразово після введення добавок та термічної обробки, при цьому співвідношення компонентів рецептури складає, мас. %: бузина 86,65...87,30 цукор-пісок 12,40...13,10 листя смородини чорної або вишні або бузиновий цвіт, або чабрець 1,50...2,0 корінь зозулинцю 0,095...0,10.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14539
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
26753.pdf65.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.