Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14539
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалюк, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorДавидова, Оксана Юріївна-
dc.contributor.authorБалацька, Наталя Юріївна-
dc.date.accessioned2022-11-20T13:35:18Z-
dc.date.available2022-11-20T13:35:18Z-
dc.date.issued2007-10-10-
dc.identifier.citationСпосіб отримання соусу з бузини. Патент України на корисну модель № 26753, МПК (2006) A23L 1/39. Л. П. Малюк, О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька. № u200703973. Заявл. 10.04.2007. Опубл. 10.10.2007, Бюл.№ 16. 3 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14539-
dc.description.abstractСпосіб отримання соусу з бузини, що включає миття, інспекцію, бланшування, протирання бузини, змішування компонентів рецептури, термічну обробку, фінішування, який відрізняється тим, що до складу рецептури вводять листя чорної смородини або вишні або бузиновий цвіт, або чабрець та корінь зозулинцю, термічну обробку продукту здійснюють у режимі пастеризації (при температурі 80...85 °С протягом 8...10 хв); фінішування проводять одноразово після введення добавок та термічної обробки, при цьому співвідношення компонентів рецептури складає, мас. %: бузина 86,65...87,30 цукор-пісок 12,40...13,10 листя смородини чорної або вишні або бузиновий цвіт, або чабрець 1,50...2,0 корінь зозулинцю 0,095...0,10.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;26753-
dc.titleСпосіб отримання соусу з бузиниuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
26753.pdf65.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.