Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14538
Название: Спосіб виробництва пряників "Бадьорість"
Авторы: Євлаш, Вікторія Владленівна
Погожих, Микола Іванович
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Віннікова, Владислава Олександрівна
Дата публикации: 10-окт-2007
Библиографическое описание: Спосіб виробництва пряників "Бадьорість". Патент України на корисну модель № 26696, МПК (2006) A21D 13/08. В. В. Євлаш, М. І. Погожих, О. В. Нєміріч, В. О. Віннікова. № u200700379. Заявл. 15.01.2007. Опубл. 10.10.2007, Бюл.№ 16. 2 с.
Серия/номер: 11;26696
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва пряників заварних з дієтичною добавкою, яка містить гемове залізо, що включає підготовку сировини до виробництва, приготування напівфабрикатів (цукрового сиропу, борошняної заварки, паленки), замішування тіста, охолодження заварного тіста, формування виробів, випікання, охолодження, тиражування, підсушування, охолодження, пакування, фасування, зберігання та реалізацію виробів, який відрізняється тим, що на стадії замісу тіста вносять 3 % дієтичної добавки "Гемовітал" до маси борошна на заміну какао-порошку.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14538
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
26696.pdf67.94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.