Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14538
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorПогожих, Микола Іванович-
dc.contributor.authorНєміріч, Олександра Володимирівна-
dc.contributor.authorВіннікова, Владислава Олександрівна-
dc.date.accessioned2022-11-20T13:29:01Z-
dc.date.available2022-11-20T13:29:01Z-
dc.date.issued2007-10-10-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва пряників "Бадьорість". Патент України на корисну модель № 26696, МПК (2006) A21D 13/08. В. В. Євлаш, М. І. Погожих, О. В. Нєміріч, В. О. Віннікова. № u200700379. Заявл. 15.01.2007. Опубл. 10.10.2007, Бюл.№ 16. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14538-
dc.description.abstractСпосіб виробництва пряників заварних з дієтичною добавкою, яка містить гемове залізо, що включає підготовку сировини до виробництва, приготування напівфабрикатів (цукрового сиропу, борошняної заварки, паленки), замішування тіста, охолодження заварного тіста, формування виробів, випікання, охолодження, тиражування, підсушування, охолодження, пакування, фасування, зберігання та реалізацію виробів, який відрізняється тим, що на стадії замісу тіста вносять 3 % дієтичної добавки "Гемовітал" до маси борошна на заміну какао-порошку.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;26696-
dc.titleСпосіб виробництва пряників "Бадьорість"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
26696.pdf67.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.