Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14538
Title: Спосіб виробництва пряників "Бадьорість"
Authors: Євлаш, Вікторія Владленівна
Погожих, Микола Іванович
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Віннікова, Владислава Олександрівна
Issue Date: 10-Oct-2007
Citation: Спосіб виробництва пряників "Бадьорість". Патент України на корисну модель № 26696, МПК (2006) A21D 13/08. В. В. Євлаш, М. І. Погожих, О. В. Нєміріч, В. О. Віннікова. № u200700379. Заявл. 15.01.2007. Опубл. 10.10.2007, Бюл.№ 16. 2 с.
Series/Report no.: 11;26696
Abstract: Спосіб виробництва пряників заварних з дієтичною добавкою, яка містить гемове залізо, що включає підготовку сировини до виробництва, приготування напівфабрикатів (цукрового сиропу, борошняної заварки, паленки), замішування тіста, охолодження заварного тіста, формування виробів, випікання, охолодження, тиражування, підсушування, охолодження, пакування, фасування, зберігання та реалізацію виробів, який відрізняється тим, що на стадії замісу тіста вносять 3 % дієтичної добавки "Гемовітал" до маси борошна на заміну какао-порошку.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14538
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
26696.pdf67.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.