Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14536
Title: Спосіб приготування соусу на основі грибів
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Юрій Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Чуйко, Людмила Олексіївна
Михайлова, Світлана Володимирівна
Кір'яков, Юрій Костантинович
Issue Date: 10-Aug-2007
Citation: Спосіб приготування соусу на основі грибів. Патент України на корисну модель № 25440, МПК (2006) A23L 1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, Л. О. Чуйко, С. В. Михайлова, Ю. К. Кір'яков. № u200703217. Заявл. 26.03.2007. Опубл. 10.08.2007, Бюл. № 12. 2 с.
Series/Report no.: 11;25440
Abstract: Спосіб приготування соусу на основі грибів, який передбачає перемішування підготовлених компонентів по рецептурі до утворення однорідної маси, перетирання, термообробку, проціджування з додаванням вершкового масла у готовий соус, який відрізняється тим, що гриби (білий, опеньки, маслюки) підлягають заморожуванню при температурі -4...-6°С протягом 2...4 години, з наступним подрібнюванням у підмороженому стані до розмірів часток 0,5...1мм, після чого здійснюється перемішування компонентів з подальшою термообробкою у НВЧ-полі при вакуумуванні протягом 5...7 хвилин, перетиранням отриманої маси у гарячому стані з додаванням води по рецептурі, компоненти беруть у наступному співвідношенні, мас. %: гриби (білий, опеньки, маслюки) 10 цибуля ріпчаста 25 борошно 5 вершкове масло 10 вода 50.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14536
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
25440.pdf63.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.