Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14536
Title: | Спосіб приготування соусу на основі грибів |
Authors: | Черевко, Олександр Іванович Єфремов, Юрій Іванович Михайлов, Валерій Михайлович Чуйко, Людмила Олексіївна Михайлова, Світлана Володимирівна Кір'яков, Юрій Костантинович |
Issue Date: | 10-Aug-2007 |
Citation: | Спосіб приготування соусу на основі грибів. Патент України на корисну модель № 25440, МПК (2006) A23L 1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, Л. О. Чуйко, С. В. Михайлова, Ю. К. Кір'яков. № u200703217. Заявл. 26.03.2007. Опубл. 10.08.2007, Бюл. № 12. 2 с. |
Series/Report no.: | 11;25440 |
Abstract: | Спосіб приготування соусу на основі грибів, який передбачає перемішування підготовлених компонентів по рецептурі до утворення однорідної маси, перетирання, термообробку, проціджування з додаванням вершкового масла у готовий соус, який відрізняється тим, що гриби (білий, опеньки, маслюки) підлягають заморожуванню при температурі -4...-6°С протягом 2...4 години, з наступним подрібнюванням у підмороженому стані до розмірів часток 0,5...1мм, після чого здійснюється перемішування компонентів з подальшою термообробкою у НВЧ-полі при вакуумуванні протягом 5...7 хвилин, перетиранням отриманої маси у гарячому стані з додаванням води по рецептурі, компоненти беруть у наступному співвідношенні, мас. %: гриби (білий, опеньки, маслюки) 10 цибуля ріпчаста 25 борошно 5 вершкове масло 10 вода 50. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14536 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.