Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14536
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Єфремов, Юрій Іванович | - |
dc.contributor.author | Михайлов, Валерій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Чуйко, Людмила Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Михайлова, Світлана Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Кір'яков, Юрій Костантинович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-20T13:02:01Z | - |
dc.date.available | 2022-11-20T13:02:01Z | - |
dc.date.issued | 2007-08-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб приготування соусу на основі грибів. Патент України на корисну модель № 25440, МПК (2006) A23L 1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, Л. О. Чуйко, С. В. Михайлова, Ю. К. Кір'яков. № u200703217. Заявл. 26.03.2007. Опубл. 10.08.2007, Бюл. № 12. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14536 | - |
dc.description.abstract | Спосіб приготування соусу на основі грибів, який передбачає перемішування підготовлених компонентів по рецептурі до утворення однорідної маси, перетирання, термообробку, проціджування з додаванням вершкового масла у готовий соус, який відрізняється тим, що гриби (білий, опеньки, маслюки) підлягають заморожуванню при температурі -4...-6°С протягом 2...4 години, з наступним подрібнюванням у підмороженому стані до розмірів часток 0,5...1мм, після чого здійснюється перемішування компонентів з подальшою термообробкою у НВЧ-полі при вакуумуванні протягом 5...7 хвилин, перетиранням отриманої маси у гарячому стані з додаванням води по рецептурі, компоненти беруть у наступному співвідношенні, мас. %: гриби (білий, опеньки, маслюки) 10 цибуля ріпчаста 25 борошно 5 вершкове масло 10 вода 50. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;25440 | - |
dc.title | Спосіб приготування соусу на основі грибів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.