Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14536
Назва: Спосіб приготування соусу на основі грибів
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Юрій Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Чуйко, Людмила Олексіївна
Михайлова, Світлана Володимирівна
Кір'яков, Юрій Костантинович
Дата публікації: 10-сер-2007
Бібліографічний опис: Спосіб приготування соусу на основі грибів. Патент України на корисну модель № 25440, МПК (2006) A23L 1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, Л. О. Чуйко, С. В. Михайлова, Ю. К. Кір'яков. № u200703217. Заявл. 26.03.2007. Опубл. 10.08.2007, Бюл. № 12. 2 с.
Серія/номер: 11;25440
Короткий огляд (реферат): Спосіб приготування соусу на основі грибів, який передбачає перемішування підготовлених компонентів по рецептурі до утворення однорідної маси, перетирання, термообробку, проціджування з додаванням вершкового масла у готовий соус, який відрізняється тим, що гриби (білий, опеньки, маслюки) підлягають заморожуванню при температурі -4...-6°С протягом 2...4 години, з наступним подрібнюванням у підмороженому стані до розмірів часток 0,5...1мм, після чого здійснюється перемішування компонентів з подальшою термообробкою у НВЧ-полі при вакуумуванні протягом 5...7 хвилин, перетиранням отриманої маси у гарячому стані з додаванням води по рецептурі, компоненти беруть у наступному співвідношенні, мас. %: гриби (білий, опеньки, маслюки) 10 цибуля ріпчаста 25 борошно 5 вершкове масло 10 вода 50.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14536
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
25440.pdf63.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.