Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1446
Назва: Споживання продуктів харчування: соціальні та культурні аспекти в контексті продовольчої безпеки України
Інші назви: Social and cultural aspects of consumption of foodstuffs in Ukraine in the context of food security
Автори: Пилипенко, К. А.
Ключові слова: продовольча безпека;споживач;харчування;м’ясопродукція;збалансованість;гармонійність;продовольственная безопасность;food safety;consumer;food;meat production;balance;harmony
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харків
Бібліографічний опис: Пилипенко К. А. Споживання продуктів харчування: соціальні та культурні аспекти в контексті продовольчої безпеки України. Актуальні проблеми інноваційної економіки. 2018. № 2. С. 74-81.
Серія/номер: Актуальні проблеми інноваційної економіки;№ 2
Короткий огляд (реферат): У статті наведено визначення продовольчої безпеки, а також наведено деякі соціально-культурні аспекти споживання продуктів харчування. Визначено рівень здоров’я населення залежно від національно-регіональних особливостей. Розглянуто проблему якості та безпечності продукції, зокрема на м’ясопереробних підприємствах. Виокремлено деякі слабкі місця даної галузі, а також наведено сутність збалансованого харчового раціону особистості. Проведено аналіз торгівлі харчовими продуктами за останні роки, а також надано прогноз світового виробництва м’яса.
The article defines food security, as well as some socio-cultural aspects of food consumption. The level of health of the population is determined depending on the national-regional peculiarities. The problem of quality and safety of products, in particular meat processing enterprises, is considered. Some weaknesses of this branch are highlighted, and the essence of a balanced diet of a personality is given. The analysis of trade in food products in recent years has been carried out, and the forecast of world meat production has been provided.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1446
ISSN: 2524-0455
Розташовується у зібраннях:Випуск 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
13.pdf365.69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.