Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1446
Назва: | Споживання продуктів харчування: соціальні та культурні аспекти в контексті продовольчої безпеки України |
Інші назви: | Social and cultural aspects of consumption of foodstuffs in Ukraine in the context of food security |
Автори: | Пилипенко, К. А. |
Ключові слова: | продовольча безпека;споживач;харчування;м’ясопродукція;збалансованість;гармонійність;продовольственная безопасность;food safety;consumer;food;meat production;balance;harmony |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харків |
Бібліографічний опис: | Пилипенко К. А. Споживання продуктів харчування: соціальні та культурні аспекти в контексті продовольчої безпеки України. Актуальні проблеми інноваційної економіки. 2018. № 2. С. 74-81. |
Серія/номер: | Актуальні проблеми інноваційної економіки;№ 2 |
Короткий огляд (реферат): | У статті наведено визначення продовольчої безпеки, а також наведено деякі соціально-культурні аспекти споживання продуктів харчування. Визначено рівень здоров’я населення залежно від національно-регіональних особливостей. Розглянуто проблему якості та безпечності продукції, зокрема на м’ясопереробних підприємствах. Виокремлено деякі слабкі місця даної галузі, а також наведено сутність збалансованого харчового раціону особистості. Проведено аналіз торгівлі харчовими продуктами за останні роки, а також надано прогноз світового виробництва м’яса. The article defines food security, as well as some socio-cultural aspects of food consumption. The level of health of the population is determined depending on the national-regional peculiarities. The problem of quality and safety of products, in particular meat processing enterprises, is considered. Some weaknesses of this branch are highlighted, and the essence of a balanced diet of a personality is given. The analysis of trade in food products in recent years has been carried out, and the forecast of world meat production has been provided. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1446 |
ISSN: | 2524-0455 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
13.pdf | 365.69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.