Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1446
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПилипенко, К. А.-
dc.date.accessioned2022-06-21T21:22:22Z-
dc.date.available2022-06-21T21:22:22Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationПилипенко К. А. Споживання продуктів харчування: соціальні та культурні аспекти в контексті продовольчої безпеки України. Актуальні проблеми інноваційної економіки. 2018. № 2. С. 74-81.uk_UA
dc.identifier.issn2524-0455-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1446-
dc.description.abstractУ статті наведено визначення продовольчої безпеки, а також наведено деякі соціально-культурні аспекти споживання продуктів харчування. Визначено рівень здоров’я населення залежно від національно-регіональних особливостей. Розглянуто проблему якості та безпечності продукції, зокрема на м’ясопереробних підприємствах. Виокремлено деякі слабкі місця даної галузі, а також наведено сутність збалансованого харчового раціону особистості. Проведено аналіз торгівлі харчовими продуктами за останні роки, а також надано прогноз світового виробництва м’яса.uk_UA
dc.description.abstractThe article defines food security, as well as some socio-cultural aspects of food consumption. The level of health of the population is determined depending on the national-regional peculiarities. The problem of quality and safety of products, in particular meat processing enterprises, is considered. Some weaknesses of this branch are highlighted, and the essence of a balanced diet of a personality is given. The analysis of trade in food products in recent years has been carried out, and the forecast of world meat production has been provided.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківuk_UA
dc.relation.ispartofseriesАктуальні проблеми інноваційної економіки;№ 2-
dc.subjectпродовольча безпекаuk_UA
dc.subjectспоживачuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectм’ясопродукціяuk_UA
dc.subjectзбалансованістьuk_UA
dc.subjectгармонійністьuk_UA
dc.subjectпродовольственная безопасностьuk_UA
dc.subjectfood safetyuk_UA
dc.subjectconsumeruk_UA
dc.subjectfooduk_UA
dc.subjectmeat productionuk_UA
dc.subjectbalanceuk_UA
dc.subjectharmonyuk_UA
dc.titleСпоживання продуктів харчування: соціальні та культурні аспекти в контексті продовольчої безпеки Україниuk_UA
dc.title.alternativeSocial and cultural aspects of consumption of foodstuffs in Ukraine in the context of food securityuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13.pdf365.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.