Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1446
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пилипенко, К. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-21T21:22:22Z | - |
dc.date.available | 2022-06-21T21:22:22Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Пилипенко К. А. Споживання продуктів харчування: соціальні та культурні аспекти в контексті продовольчої безпеки України. Актуальні проблеми інноваційної економіки. 2018. № 2. С. 74-81. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2524-0455 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1446 | - |
dc.description.abstract | У статті наведено визначення продовольчої безпеки, а також наведено деякі соціально-культурні аспекти споживання продуктів харчування. Визначено рівень здоров’я населення залежно від національно-регіональних особливостей. Розглянуто проблему якості та безпечності продукції, зокрема на м’ясопереробних підприємствах. Виокремлено деякі слабкі місця даної галузі, а також наведено сутність збалансованого харчового раціону особистості. Проведено аналіз торгівлі харчовими продуктами за останні роки, а також надано прогноз світового виробництва м’яса. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article defines food security, as well as some socio-cultural aspects of food consumption. The level of health of the population is determined depending on the national-regional peculiarities. The problem of quality and safety of products, in particular meat processing enterprises, is considered. Some weaknesses of this branch are highlighted, and the essence of a balanced diet of a personality is given. The analysis of trade in food products in recent years has been carried out, and the forecast of world meat production has been provided. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Актуальні проблеми інноваційної економіки;№ 2 | - |
dc.subject | продовольча безпека | uk_UA |
dc.subject | споживач | uk_UA |
dc.subject | харчування | uk_UA |
dc.subject | м’ясопродукція | uk_UA |
dc.subject | збалансованість | uk_UA |
dc.subject | гармонійність | uk_UA |
dc.subject | продовольственная безопасность | uk_UA |
dc.subject | food safety | uk_UA |
dc.subject | consumer | uk_UA |
dc.subject | food | uk_UA |
dc.subject | meat production | uk_UA |
dc.subject | balance | uk_UA |
dc.subject | harmony | uk_UA |
dc.title | Споживання продуктів харчування: соціальні та культурні аспекти в контексті продовольчої безпеки України | uk_UA |
dc.title.alternative | Social and cultural aspects of consumption of foodstuffs in Ukraine in the context of food security | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.