Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14382
Назва: | Спосіб стабілізації кольору рослинної сировини |
Автори: | Черевко, Олександр Іванович Дубініна, Антоніна Анатоліївна Щербакова, Тетяна Віталіївна Чуйко, Андрій Миколайович |
Дата публікації: | 15-гру-2006 |
Бібліографічний опис: | Спосіб стабілізації кольору рослинної сировини. Патент України на корисну модель № 19743, МПК (2006), A23L 1/27. О. І. Черевко, А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова. А. М. Чуйко. № u200608614. Заявл. 31.07.2006. Опубл. 15.12.2006, Бюл. № 12. 2 с. |
Серія/номер: | 11;19743 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб стабілізації кольору рослинної сировини, що включає обробку подрібненої сировини стабілізуючим розчином, який відрізняється тим, що концентрація хлориду калію у розчині складає 1,0-1,5 %, концентрація лимонної кислоти - 2,0…3,0 %, при цьому подрібнену сировину витримують у розчині протягом 20-30 хв. при температурі 18-20 °С. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14382 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
19743.pdf | 94.27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.