Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14382
Назва: Спосіб стабілізації кольору рослинної сировини
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Щербакова, Тетяна Віталіївна
Чуйко, Андрій Миколайович
Дата публікації: 15-гру-2006
Бібліографічний опис: Спосіб стабілізації кольору рослинної сировини. Патент України на корисну модель № 19743, МПК (2006), A23L 1/27. О. І. Черевко, А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова. А. М. Чуйко. № u200608614. Заявл. 31.07.2006. Опубл. 15.12.2006, Бюл. № 12. 2 с.
Серія/номер: 11;19743
Короткий огляд (реферат): Спосіб стабілізації кольору рослинної сировини, що включає обробку подрібненої сировини стабілізуючим розчином, який відрізняється тим, що концентрація хлориду калію у розчині складає 1,0-1,5 %, концентрація лимонної кислоти - 2,0…3,0 %, при цьому подрібнену сировину витримують у розчині протягом 20-30 хв. при температурі 18-20 °С.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14382
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
19743.pdf94.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.