Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14353
Название: Спосіб виготовлення м`ясних січених виробів
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Головко, Микола Павлович
Чуйко, Людмила Олексіївна
Серік, Максим Леонідович
Головко, Тетяна Миколаївна
Дата публикации: 15-авг-2006
Библиографическое описание: Спосіб виготовлення м`ясних січених виробів. Патент України на корисну модель № 16322, МПК (2006), A23L 1/317. О. І. Черевко, М. П. Головко, Л. О. Чуйко, М. Л. Серік, Т. М. Головко. № u200510722. Заявл. 14.11.2005. Опубл. 15.08.2006, Бюл. № 8. 2 с.
Серия/номер: 11;16322
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виготовлення м'ясних січених виробів, що включає подрібнення м’яса та замоченого у молоці або воді хліба на м’ясорубці з діаметром отворів решітки 3-4 мм, додавання харчової солі, перемішування маси, вибивання фаршу, розді лення виробів, панірування в сухарях пшеничних, формування виробів і смаження з використанням жиру тваринного або олії рослинної в кількості 5 % від маси напівфабрикату при температурі 150- 160 °С протягом 4-5 хвилин з наступним доведенням до готовності в жарових шафах при температурі 250-280 °С протягом 5-7 хвилин, який відрізняється тим, що до рецептурної суміші на стадії подрібнення або перемішування компонентів додається мінерально-білково-жирова композиція масою 5-20 % від маси м’яса.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14353
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
16322.pdf93.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.