Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14353
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorГоловко, Микола Павлович-
dc.contributor.authorЧуйко, Людмила Олексіївна-
dc.contributor.authorСерік, Максим Леонідович-
dc.contributor.authorГоловко, Тетяна Миколаївна-
dc.date.accessioned2022-11-18T14:11:58Z-
dc.date.available2022-11-18T14:11:58Z-
dc.date.issued2006-08-15-
dc.identifier.citationСпосіб виготовлення м`ясних січених виробів. Патент України на корисну модель № 16322, МПК (2006), A23L 1/317. О. І. Черевко, М. П. Головко, Л. О. Чуйко, М. Л. Серік, Т. М. Головко. № u200510722. Заявл. 14.11.2005. Опубл. 15.08.2006, Бюл. № 8. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14353-
dc.description.abstractСпосіб виготовлення м'ясних січених виробів, що включає подрібнення м’яса та замоченого у молоці або воді хліба на м’ясорубці з діаметром отворів решітки 3-4 мм, додавання харчової солі, перемішування маси, вибивання фаршу, розді лення виробів, панірування в сухарях пшеничних, формування виробів і смаження з використанням жиру тваринного або олії рослинної в кількості 5 % від маси напівфабрикату при температурі 150- 160 °С протягом 4-5 хвилин з наступним доведенням до готовності в жарових шафах при температурі 250-280 °С протягом 5-7 хвилин, який відрізняється тим, що до рецептурної суміші на стадії подрібнення або перемішування компонентів додається мінерально-білково-жирова композиція масою 5-20 % від маси м’яса.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;16322-
dc.titleСпосіб виготовлення м`ясних січених виробівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16322.pdf93.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.