Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14353
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Головко, Микола Павлович | - |
dc.contributor.author | Чуйко, Людмила Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Серік, Максим Леонідович | - |
dc.contributor.author | Головко, Тетяна Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-18T14:11:58Z | - |
dc.date.available | 2022-11-18T14:11:58Z | - |
dc.date.issued | 2006-08-15 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виготовлення м`ясних січених виробів. Патент України на корисну модель № 16322, МПК (2006), A23L 1/317. О. І. Черевко, М. П. Головко, Л. О. Чуйко, М. Л. Серік, Т. М. Головко. № u200510722. Заявл. 14.11.2005. Опубл. 15.08.2006, Бюл. № 8. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14353 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виготовлення м'ясних січених виробів, що включає подрібнення м’яса та замоченого у молоці або воді хліба на м’ясорубці з діаметром отворів решітки 3-4 мм, додавання харчової солі, перемішування маси, вибивання фаршу, розді лення виробів, панірування в сухарях пшеничних, формування виробів і смаження з використанням жиру тваринного або олії рослинної в кількості 5 % від маси напівфабрикату при температурі 150- 160 °С протягом 4-5 хвилин з наступним доведенням до готовності в жарових шафах при температурі 250-280 °С протягом 5-7 хвилин, який відрізняється тим, що до рецептурної суміші на стадії подрібнення або перемішування компонентів додається мінерально-білково-жирова композиція масою 5-20 % від маси м’яса. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;16322 | - |
dc.title | Спосіб виготовлення м`ясних січених виробів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.