Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14349
Назва: Спосіб одержання мінерально-білково-жирової композиції
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Головко, Микола Павлович
Чуйко, Людмила Олексіївна
Серік, Максим Леонідович
Головко, Тетяна Миколаївна
Дата публікації: 15-сер-2006
Бібліографічний опис: Спосіб одержання мінерально-білково-жирової композиції. Патент України на корисну модель № 16321, МПК (2006), A23L 1/30, A23L 1/313 (2006.01). О. І. Черевко, М. П. Головко, Л. О. Чуйко, М. Л. Серік, Т. М. Головко. № u200510719. Заявл. 14.11.2005. Опубл. 15.08.2006, Бюл. № 8. 2 с.
Серія/номер: 11;16321
Короткий огляд (реферат): Спосіб одержання мінерально-білково-жирової композиції, що включає отримання емульсії на основі продуктів переробки харчової кістки, який відрізняється тим, що як джерело біоорганічних сполук кальцію використовують напівфабрикат кістковий харчовий, як джерело незамінних амінокислот - сироватку крові великої рогатої худоби, емульгування кісткового жиру проводять при наявності емульгатора при інтенсивному безперервному перемішуванні (5000-6000 об/хв.) і темпе ратурі жиру 40-45 °С.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14349
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16321.pdf89.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.