Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14349
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Головко, Микола Павлович | - |
dc.contributor.author | Чуйко, Людмила Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Серік, Максим Леонідович | - |
dc.contributor.author | Головко, Тетяна Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-18T14:07:17Z | - |
dc.date.available | 2022-11-18T14:07:17Z | - |
dc.date.issued | 2006-08-15 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб одержання мінерально-білково-жирової композиції. Патент України на корисну модель № 16321, МПК (2006), A23L 1/30, A23L 1/313 (2006.01). О. І. Черевко, М. П. Головко, Л. О. Чуйко, М. Л. Серік, Т. М. Головко. № u200510719. Заявл. 14.11.2005. Опубл. 15.08.2006, Бюл. № 8. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14349 | - |
dc.description.abstract | Спосіб одержання мінерально-білково-жирової композиції, що включає отримання емульсії на основі продуктів переробки харчової кістки, який відрізняється тим, що як джерело біоорганічних сполук кальцію використовують напівфабрикат кістковий харчовий, як джерело незамінних амінокислот - сироватку крові великої рогатої худоби, емульгування кісткового жиру проводять при наявності емульгатора при інтенсивному безперервному перемішуванні (5000-6000 об/хв.) і темпе ратурі жиру 40-45 °С. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;16321 | - |
dc.title | Спосіб одержання мінерально-білково-жирової композиції | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.