Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14348
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЗапаренко, Г.В.-
dc.contributor.authorРагулін, Д.О.-
dc.date.accessioned2022-11-18T14:03:11Z-
dc.date.available2022-11-18T14:03:11Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationРагулін Д. О. Прогресивні аспекти виробництва морозива / наук. керівник Г. В. Запаренко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 93.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14348-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectморозивоuk_UA
dc.subjectвиробництво морозиваuk_UA
dc.titleПрогресивні аспекти виробництва морозиваuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_ragulin_stor93_2022.pdf173.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.