Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14321
Назва: Спосіб приготування соусу на основі грибів
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Юрій Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Карєв, Максим Олександрович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Дата публікації: 15-гру-2005
Бібліографічний опис: Спосіб приготування соусу на основі грибів. Патент України на корисну модель № 10897, МПК 7A23L1/O1. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, М. О. Карєв, Д. М. Одарченко. № 20041008348. Заявл. 14.10.2004. Опубл. 15.12.2005, Бюл. № 12. 2 с.
Серія/номер: 11;10897
Короткий огляд (реферат): Спосіб приготування соусу на основі грибів, що включає перемішування підготовлених компонентів по рецептурі до утворення однорідної маси, перетирання, термообробку, проціджування з додаванням вершкової олії у готовий соус, який відрізняється тим, що гриби (білі, опеньки, маслюки) підлягають заморожуванню при температурі -4...- 6°С протягом 2.. 4 годин з наступним подрібнюванням у підмороженому стані до розмірів частинок 0,5...1 мм, далі здійснюється перемішування компонентів з наступною термообробкою у полі НВЧ протягом 5...7 хвилин, перетиранням отриманої маси у гарячому стані з додаванням води по рецептурі. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що компоненти беруть у наступному співвідношенні, %: гриби (білі, опеньки, маслюки) 10 цибуля ріпчаста 25 борошно 5 вершкова олія 10 вода 50.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14321
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
10897.pdf101.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.