Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14321
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorЄфремов, Юрій Іванович-
dc.contributor.authorМихайлов, Валерій Михайлович-
dc.contributor.authorКарєв, Максим Олександрович-
dc.contributor.authorОдарченко, Дмитро Миколайович-
dc.date.accessioned2022-11-18T13:11:23Z-
dc.date.available2022-11-18T13:11:23Z-
dc.date.issued2005-12-15-
dc.identifier.citationСпосіб приготування соусу на основі грибів. Патент України на корисну модель № 10897, МПК 7A23L1/O1. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, М. О. Карєв, Д. М. Одарченко. № 20041008348. Заявл. 14.10.2004. Опубл. 15.12.2005, Бюл. № 12. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14321-
dc.description.abstractСпосіб приготування соусу на основі грибів, що включає перемішування підготовлених компонентів по рецептурі до утворення однорідної маси, перетирання, термообробку, проціджування з додаванням вершкової олії у готовий соус, який відрізняється тим, що гриби (білі, опеньки, маслюки) підлягають заморожуванню при температурі -4...- 6°С протягом 2.. 4 годин з наступним подрібнюванням у підмороженому стані до розмірів частинок 0,5...1 мм, далі здійснюється перемішування компонентів з наступною термообробкою у полі НВЧ протягом 5...7 хвилин, перетиранням отриманої маси у гарячому стані з додаванням води по рецептурі. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що компоненти беруть у наступному співвідношенні, %: гриби (білі, опеньки, маслюки) 10 цибуля ріпчаста 25 борошно 5 вершкова олія 10 вода 50.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;10897-
dc.titleСпосіб приготування соусу на основі грибівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10897.pdf101.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.