Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14321
Title: | Спосіб приготування соусу на основі грибів |
Authors: | Черевко, Олександр Іванович Єфремов, Юрій Іванович Михайлов, Валерій Михайлович Карєв, Максим Олександрович Одарченко, Дмитро Миколайович |
Issue Date: | 15-Dec-2005 |
Citation: | Спосіб приготування соусу на основі грибів. Патент України на корисну модель № 10897, МПК 7A23L1/O1. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, М. О. Карєв, Д. М. Одарченко. № 20041008348. Заявл. 14.10.2004. Опубл. 15.12.2005, Бюл. № 12. 2 с. |
Series/Report no.: | 11;10897 |
Abstract: | Спосіб приготування соусу на основі грибів, що включає перемішування підготовлених компонентів по рецептурі до утворення однорідної маси, перетирання, термообробку, проціджування з додаванням вершкової олії у готовий соус, який відрізняється тим, що гриби (білі, опеньки, маслюки) підлягають заморожуванню при температурі -4...- 6°С протягом 2.. 4 годин з наступним подрібнюванням у підмороженому стані до розмірів частинок 0,5...1 мм, далі здійснюється перемішування компонентів з наступною термообробкою у полі НВЧ протягом 5...7 хвилин, перетиранням отриманої маси у гарячому стані з додаванням води по рецептурі. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що компоненти беруть у наступному співвідношенні, %: гриби (білі, опеньки, маслюки) 10 цибуля ріпчаста 25 борошно 5 вершкова олія 10 вода 50. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14321 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.