Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14311
Назва: Напівфабрикат з м’яса яловичини
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Коваленко, Валентина Олексіївна
Горбань, Віктор Григорович
Чернова, Людмила Олександрівна
Москаленко, Ольга Василівна
Дата публікації: 15-лис-2005
Бібліографічний опис: Напівфабрикат з м’яса яловичини. Патент України на корисну модель № 10670, МПК 7A23L1/31. О. І. Черевко, В. О. Коваленко, В. Г. Горбань, Л. О. Чернова, О. В. Москаленко. № u200505289. Заявл. 03.06.2005. Опубл. 15.11.2005, Бюл. №11. 4 с.
Серія/номер: 11;10670
Короткий огляд (реферат): Напівфабрикат з м'яса яловичини з підвищеним вмістом сполучної тканини у вигляді крупних або порційних, або дрібних шматочків або фаршу, який відрізняється тим, що він додатково містить композицію протеолітичних ферментів протомегатерину Г20Х і папаїну або пепсину і папаїну, а також воду та сіль при певних співвідношеннях компонентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14311
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
10670.pdf121.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.