Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14311
Назва: | Напівфабрикат з м’яса яловичини |
Автори: | Черевко, Олександр Іванович Коваленко, Валентина Олексіївна Горбань, Віктор Григорович Чернова, Людмила Олександрівна Москаленко, Ольга Василівна |
Дата публікації: | 15-лис-2005 |
Бібліографічний опис: | Напівфабрикат з м’яса яловичини. Патент України на корисну модель № 10670, МПК 7A23L1/31. О. І. Черевко, В. О. Коваленко, В. Г. Горбань, Л. О. Чернова, О. В. Москаленко. № u200505289. Заявл. 03.06.2005. Опубл. 15.11.2005, Бюл. №11. 4 с. |
Серія/номер: | 11;10670 |
Короткий огляд (реферат): | Напівфабрикат з м'яса яловичини з підвищеним вмістом сполучної тканини у вигляді крупних або порційних, або дрібних шматочків або фаршу, який відрізняється тим, що він додатково містить композицію протеолітичних ферментів протомегатерину Г20Х і папаїну або пепсину і папаїну, а також воду та сіль при певних співвідношеннях компонентів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14311 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
10670.pdf | 121.77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.