Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14311
Title: Напівфабрикат з м’яса яловичини
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Коваленко, Валентина Олексіївна
Горбань, Віктор Григорович
Чернова, Людмила Олександрівна
Москаленко, Ольга Василівна
Issue Date: 15-Nov-2005
Citation: Напівфабрикат з м’яса яловичини. Патент України на корисну модель № 10670, МПК 7A23L1/31. О. І. Черевко, В. О. Коваленко, В. Г. Горбань, Л. О. Чернова, О. В. Москаленко. № u200505289. Заявл. 03.06.2005. Опубл. 15.11.2005, Бюл. №11. 4 с.
Series/Report no.: 11;10670
Abstract: Напівфабрикат з м'яса яловичини з підвищеним вмістом сполучної тканини у вигляді крупних або порційних, або дрібних шматочків або фаршу, який відрізняється тим, що він додатково містить композицію протеолітичних ферментів протомегатерину Г20Х і папаїну або пепсину і папаїну, а також воду та сіль при певних співвідношеннях компонентів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14311
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10670.pdf121.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.