Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14302
Название: Альтернативна заміна коров’ячого молока на рослинне при виробництві морозива
Авторы: Мороз, В.О.
Научный руководитель: Боднарук, О.А.
Ключевые слова: коров’яче молоко;рослинне молоко;заміна;морозиво;виробництво морозива
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Мороз В. О. Альтернативна заміна коров’ячого молока на рослинне при виробництві морозива / наук. керівник О. А. Боднарук. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 89.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14302
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_moroz_stor89_2022.pdf153.9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.