Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14287
Назва: Обґрунтування виробництва мармеладу функціонального призначення
Автори: Сухаренко, А.Д.
Науковий керівник : Калина, В.С.
Ключові слова: мармелад;виробництво мармеладу;функціональне призначення;виробництво мармеладу функціонального призначення
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Сухаренко А. Д. Обґрунтування виробництва мармеладу функціонального призначення / наук. керівник В. С. Калина. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 88.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14287
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_suharenko_stor88_2022.pdf155.62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.