Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14276
Название: Використання екстрактів з вичавок сокового виробництва в технології напоїв
Авторы: Толчинська, К.А.
Научный руководитель: Хомич, Г.П.
Ключевые слова: екстракти;вичавки;сокове виробництво;технологія напоїв
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Толчинська К. А. Використання екстрактів з вичавок сокового виробництва в технології напоїв / наук. керівник Г. П. Хомич. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 86.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14276
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_tolchinska_86_2022.pdf154.04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.