Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14264
Назва: Спосіб визначення міцності печива
Автори: Фоміна, Ірина Миколаївна
Лисюк, Галина Михайлівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Дата публікації: 15-вер-2005
Бібліографічний опис: Спосіб визначення міцності печива. Патент України на корисну модель № 9197, МПК 7 G01 N11/00. І. М. Фоміна, Г. М. Лисюк, О. Г. Шидакова-Каменюка. № u200501538. Заявл. 21.02.2005. Опубл. 15.09.2005, Бюл № 9. 2 с.
Серія/номер: 11;9197
Короткий огляд (реферат): Спосіб визначення міцності печива, що заснований на вимірюванні граничної напруги, при якій індентор із статичного положення починає проникати у зразок під дією рівномірно зростаючого на вантаження, який відрізняється тим, що призначений для визначення міцності печива через граничну напругу на розтяг при згинанні, при якій відбувається розламування зразка; та тим, що має стійки, призначені для розташування зразка печива, які фіксуються за допомогою пластини на потрібній відсстані одна від одної.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14264
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9197.pdf91.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.