Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14264
Название: Спосіб визначення міцності печива
Авторы: Фоміна, Ірина Миколаївна
Лисюк, Галина Михайлівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Дата публикации: 15-сен-2005
Библиографическое описание: Спосіб визначення міцності печива. Патент України на корисну модель № 9197, МПК 7 G01 N11/00. І. М. Фоміна, Г. М. Лисюк, О. Г. Шидакова-Каменюка. № u200501538. Заявл. 21.02.2005. Опубл. 15.09.2005, Бюл № 9. 2 с.
Серия/номер: 11;9197
Краткий осмотр (реферат): Спосіб визначення міцності печива, що заснований на вимірюванні граничної напруги, при якій індентор із статичного положення починає проникати у зразок під дією рівномірно зростаючого на вантаження, який відрізняється тим, що призначений для визначення міцності печива через граничну напругу на розтяг при згинанні, при якій відбувається розламування зразка; та тим, що має стійки, призначені для розташування зразка печива, які фіксуються за допомогою пластини на потрібній відсстані одна від одної.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14264
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
9197.pdf91.08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.