Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14247
Назва: Спосіб одержання пастоподібного концентрату для приготування безалкогольного напою
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Маяк, Ольга Анатоліївна
Маяк, Віталій Іванович
Дата публікації: 16-тра-2005
Бібліографічний опис: Спосіб одержання пастоподібного концентрату для приготування безалкогольного напою. Патент України на корисну модель № 6436, МПК 7A23L2/OO. О. І. Черевко, О. А. Маяк, В. І. Маяк. № 20040806739. Заявл. 11.08.2004. Опубл. 16.05. 2005, Бюл. № 5. 2 с.
Серія/номер: 11;6436
Короткий огляд (реферат): Спосіб одержання пастоподібного концентрату для приготування безалкогольного напою, що передбачає купажування плодоовочевої сировини з цукром-піском, лимонною кислотою, барвниками й ароматизаторами при перемішуванні купажу під вакуумом, який відрізняється тим, що для одержання пастоподібного концентрату передбачено конвективне сушіння плодоовочевої сировини до вмісту сухих речовин 20-30 % при температурі 40- 45°С, здрібнення до розміру частинок 0,1-0,2 мм, далі купажують із просіяною цукровою пудрою до вмісту сухих речовин 70-76 %, а також з вказаними в рецептур* лимонною кислотою, барвниками й ароматизаторами і перемішують при температурі 85СС до однорідної консистенції 10-15 хвилин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14247
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6436.pdf95.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.