Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14247
Назва: | Спосіб одержання пастоподібного концентрату для приготування безалкогольного напою |
Автори: | Черевко, Олександр Іванович Маяк, Ольга Анатоліївна Маяк, Віталій Іванович |
Дата публікації: | 16-тра-2005 |
Бібліографічний опис: | Спосіб одержання пастоподібного концентрату для приготування безалкогольного напою. Патент України на корисну модель № 6436, МПК 7A23L2/OO. О. І. Черевко, О. А. Маяк, В. І. Маяк. № 20040806739. Заявл. 11.08.2004. Опубл. 16.05. 2005, Бюл. № 5. 2 с. |
Серія/номер: | 11;6436 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб одержання пастоподібного концентрату для приготування безалкогольного напою, що передбачає купажування плодоовочевої сировини з цукром-піском, лимонною кислотою, барвниками й ароматизаторами при перемішуванні купажу під вакуумом, який відрізняється тим, що для одержання пастоподібного концентрату передбачено конвективне сушіння плодоовочевої сировини до вмісту сухих речовин 20-30 % при температурі 40- 45°С, здрібнення до розміру частинок 0,1-0,2 мм, далі купажують із просіяною цукровою пудрою до вмісту сухих речовин 70-76 %, а також з вказаними в рецептур* лимонною кислотою, барвниками й ароматизаторами і перемішують при температурі 85СС до однорідної консистенції 10-15 хвилин. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14247 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
6436.pdf | 95.77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.