Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14247
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorМаяк, Ольга Анатоліївна-
dc.contributor.authorМаяк, Віталій Іванович-
dc.date.accessioned2022-11-18T11:01:00Z-
dc.date.available2022-11-18T11:01:00Z-
dc.date.issued2005-05-16-
dc.identifier.citationСпосіб одержання пастоподібного концентрату для приготування безалкогольного напою. Патент України на корисну модель № 6436, МПК 7A23L2/OO. О. І. Черевко, О. А. Маяк, В. І. Маяк. № 20040806739. Заявл. 11.08.2004. Опубл. 16.05. 2005, Бюл. № 5. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14247-
dc.description.abstractСпосіб одержання пастоподібного концентрату для приготування безалкогольного напою, що передбачає купажування плодоовочевої сировини з цукром-піском, лимонною кислотою, барвниками й ароматизаторами при перемішуванні купажу під вакуумом, який відрізняється тим, що для одержання пастоподібного концентрату передбачено конвективне сушіння плодоовочевої сировини до вмісту сухих речовин 20-30 % при температурі 40- 45°С, здрібнення до розміру частинок 0,1-0,2 мм, далі купажують із просіяною цукровою пудрою до вмісту сухих речовин 70-76 %, а також з вказаними в рецептур* лимонною кислотою, барвниками й ароматизаторами і перемішують при температурі 85СС до однорідної консистенції 10-15 хвилин.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;6436-
dc.titleСпосіб одержання пастоподібного концентрату для приготування безалкогольного напоюuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6436.pdf95.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.