Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14247
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Маяк, Ольга Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Маяк, Віталій Іванович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-18T11:01:00Z | - |
dc.date.available | 2022-11-18T11:01:00Z | - |
dc.date.issued | 2005-05-16 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб одержання пастоподібного концентрату для приготування безалкогольного напою. Патент України на корисну модель № 6436, МПК 7A23L2/OO. О. І. Черевко, О. А. Маяк, В. І. Маяк. № 20040806739. Заявл. 11.08.2004. Опубл. 16.05. 2005, Бюл. № 5. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14247 | - |
dc.description.abstract | Спосіб одержання пастоподібного концентрату для приготування безалкогольного напою, що передбачає купажування плодоовочевої сировини з цукром-піском, лимонною кислотою, барвниками й ароматизаторами при перемішуванні купажу під вакуумом, який відрізняється тим, що для одержання пастоподібного концентрату передбачено конвективне сушіння плодоовочевої сировини до вмісту сухих речовин 20-30 % при температурі 40- 45°С, здрібнення до розміру частинок 0,1-0,2 мм, далі купажують із просіяною цукровою пудрою до вмісту сухих речовин 70-76 %, а також з вказаними в рецептур* лимонною кислотою, барвниками й ароматизаторами і перемішують при температурі 85СС до однорідної консистенції 10-15 хвилин. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;6436 | - |
dc.title | Спосіб одержання пастоподібного концентрату для приготування безалкогольного напою | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.