Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14247
Title: | Спосіб одержання пастоподібного концентрату для приготування безалкогольного напою |
Authors: | Черевко, Олександр Іванович Маяк, Ольга Анатоліївна Маяк, Віталій Іванович |
Issue Date: | 16-May-2005 |
Citation: | Спосіб одержання пастоподібного концентрату для приготування безалкогольного напою. Патент України на корисну модель № 6436, МПК 7A23L2/OO. О. І. Черевко, О. А. Маяк, В. І. Маяк. № 20040806739. Заявл. 11.08.2004. Опубл. 16.05. 2005, Бюл. № 5. 2 с. |
Series/Report no.: | 11;6436 |
Abstract: | Спосіб одержання пастоподібного концентрату для приготування безалкогольного напою, що передбачає купажування плодоовочевої сировини з цукром-піском, лимонною кислотою, барвниками й ароматизаторами при перемішуванні купажу під вакуумом, який відрізняється тим, що для одержання пастоподібного концентрату передбачено конвективне сушіння плодоовочевої сировини до вмісту сухих речовин 20-30 % при температурі 40- 45°С, здрібнення до розміру частинок 0,1-0,2 мм, далі купажують із просіяною цукровою пудрою до вмісту сухих речовин 70-76 %, а також з вказаними в рецептур* лимонною кислотою, барвниками й ароматизаторами і перемішують при температурі 85СС до однорідної консистенції 10-15 хвилин. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14247 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.