Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14244
Назва: | Спосіб одержання цукатів |
Автори: | Черевко, Олександр Іванович Михайлов, Валерій Михайлович Маяк, Віталій Іванович |
Дата публікації: | 16-тра-2005 |
Бібліографічний опис: | Спосіб одержання цукатів. Патент України на корисну модель № 6435, МПК 7 A23L1/06. О. І. Черевко, В. М. Михайлов, В. І. Маяк. № 20040806738. Заявл. 11.08.2004. Опубл. 16.05. 2005, Бюл. № 5. 2 с. |
Серія/номер: | 11;6435 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб одержання цукатів, що передбачає здрібнювання сировини, змішування її з цукром і лимонною кислотою, концентрування отриманої" суміші під вакуумом, формування, охолодження й обсипання, який відрізняється тим, що як сиро вину використовують свіжі фрукти й овочі, які піддають конвективному сушінню при температурі 40- 45°С до вмісту сухих речовин 35-50 %, потім подрібнюють до розміру часток 1,5-2 мм, додають у цукатову масу цукрову пудру, пряноароматичні і смакові компоненти до вмісту сухих речовин 80- 86 % і інтенсивно перемішують при температурі 80°С протягом 5-10 хвилин до повного розчинення цукру. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14244 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
6435.pdf | 79.92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.